Sådana polare kan man klara sig utan...

Min vapenbroder LappRoffe har tydligen fått en del mail från folk som han har uppfattat som polare där de i princip ber honom att dra åt helvete eftersom de känner sig träffade av hans tidigare blogg.

Well Roffe, och alla ni andra också för den delen, sådana polare kan man klara sig utan.
Folk som vet hur Roffe har blivit behandlad på PS och som känner till alla lögnerna som förekommit från ägarnas sida men ändå fortsätter att husera där som om ingentining hade hänt är inget annat än fega kräk enligt mig.

Om man inte ens vågar ställa upp för någon på ett sketet internetforum, hur fan ska man då ställa upp för någon när det verkligen gäller i verkliga livet?
Nej fega stackare är vad ni är hela bunten...

Förresten så har PS blivit så jäkla tråkigt att jag inte ens har haft någon lust att skapa ny profil där och jäklas lite med diverse lokalkändisar och trollkarlar.
Låt pappskallarna spela på sitt 5050 och bli lurade på pengar, låt självpåstådda familjekarlar hänga där dygnet runt och låt slasksnorungar komma med sina tips för alla som orkar bry sig...

And the Oscar goes to...

Som bekant så går Oscarsgalan inatt, därför så tänkte jag dela ut mina egna Oscars till de som förtjänar det...

ÅRETS LÖGNARE.

And the Oscar goes to...Trollkarlen!
Att påstå att jag hade skickat kränkande mail till ägarna på PS tog effektivt udden ur debatten om hurudvida det var rätt att banna mig eller inte. Fult men effektivt...

ÅRETS HYCKLARE.

And the Oscar goes to...Lokalkändisen!
Visste att trollkarlen ljög men höll käft.  Bannade LappRoffe men ville inte ens erkänna det utan påstod att LappRoffe försvann frivilligt. Ynkligt är bara förnamnet...

ÅRETS STÖRSTA SKÄMT.

And the Oscar goes to...5050poker!
Aldrig har en pokersite erbjudit sina kunder en sämre deal. En klapp på ryggen av trollkarlen och luftaktier är det enda man får, ändå finns några få stackare som har nappat på det. Skrattretande...

ÅRETS MEST BRUNA TUNGA.

And the Oscar goes to...theadmin!
Fick bevis på alla lögner som har förekommit men valde ändå att ignorera det och istället att fortsätta slicka ledningens röv. Skamligt...

ÅRETS PAJAS.

And the Oscar goes to...snorisen på CW!
Föreslog att intervjua mig och LappRoffe om vad som hände på PS, sen så backade fegisen ut och bannade mig istället.  Patetiskt...

ÅRETS SCAMFÖRETAG.

And the Oscar goest to...Sportinginvest!

Två tredjedelar av värdet försvann på en enda dag och redaktörn på Allt om Spel visade sig föga överraskande bara vara en i mängden av alla dessa bluffmakare som försöker lura till sig andras pengar gömd bakom ett forum där ägaren/ägarna styr och ställer efter eget behag allt i syfte för att tjäna deras ekonomiska intressen.

Misslyckad sponsring...

Unibet redovisar ett mycket sämre resultat än väntat, delvis beroende på misslyckad sponsring.
Då syftar man förstås främst på fiaskot med sitt cykelstall.
Men de och alla övriga pokersiter borde kanske ta sig en ordentlig titt på deras övriga sponsring...

Jag har aldrig fattat vitsen med att sponsra diverse B-kändisar eller avdankade idrottsstjärnor.
Kostnaden för att skicka de jorden runt och "representera" siten i fråga borde rimligtvis vara betydligt högre än den PR och nya kunder som personen i fråga väntas locka.

Ta bara när Stan James sponsrade den ökände målvakten häromåret.
Bara att skicka honom till WSOP i Las Vegas borde kosta de mellan 150-200 tusen kronor.
Sen så fortsatte de att skicka honom hit och dit i ett års och totalkostnaden för det borde överstiga en bra bit över en halv miljon kronor.

Vad fick de för det då? Hans egen "Bounty" turnering lockade endast mellan 15-40 pers som bäst.
Visst, folk fick upp ögonen för att Stan James finns men hur många är så jäkla korkade att de sätter in pengar och börja spela där pga målvakten?
Knappast så många att det skulle vara lönsamt att skicka honom runt världen, och mycket riktigt så förlängde man inte hans kontrakt.

Skulle siterna ta sitt förnuft till fånga och sluta med sin sponsring så skulle WSOP och EPT snart vara ett minne blott.
För hur många av dagens pokerparasiter skulle tänka sig att betala resa och buy-in ur egen ficka? Mindre än en procent skulle jag tippa på...

Något annat som jag tycker är märkligt är att någon överhuvudtaget bryr sig om dessa turneringar?
Spänningen i poker handlar ju om pengar, och hur spännande är det att se några B-kändisar spela om andras pengar?
Jag tittar hellre på målarfärg som torkar än ser en pokerturnering med sponsrade spelare...

25-40 miljoner för vad?

Om inte minnet sviker mig så har jag för mig att någon delägare i luftaktiesiten sa att företaget värderas till mellan 25-40 miljoner kronor.
25-40 miljoner kronor för vad undrar jag bara???

Som bekant har inte 5050 någon egen pokerklient utan man är bara ett vanligt skin bland en jäkla massa andra.
Hur många kunder kan 5050 ha egentligen?
Handen på hjärtat, finns det verkligen någon som tror att man har några som helst utländska kunder överhuvudtaget? Tror knappast att någon söder om Trelleborg är lockad av några för denne helt okända svenskar som inte har annat än luftaktier att erbjuda sina kunder.
Så hur många svenska kunder kan man då ha? Tja, min gissning är att det är ungefär lika många som antalet aktiva medlemmar på PS. Alltså ett tiotal, och det är ju också därför som turnering efter turnering blir inställd pga för få deltagare.

Så vad fanken är det som värderas till 25-40 miljoner egentligen?
5050 är inget annat än ett luftslott med luftaktier.
Snart går luften ur, se till att du befinner dig på behörig avstånd då...

Målvaktsproblem...

Som de flesta här nog känner till så har allas vår favoritmålvakt flera gånger bölat ut offentligt över den där kvällen i Las Vegas när han tydligen enligt egen utsago losade en miljon dollar eller hur mycket det nu var på Black Jack.
Det är väl sånt som kallas för easy come easy go antar jag...

Hur som helst, efter det så har vår käre målvakt ägnat sig åt att öppet tigga pengar på PS, provat lyckan som målvakt och nu senast kastat dynga på sin senaste arbetsgivare som tydligen enligt målvakten inte hade betalt honom tillräckligt för hans ovärderliga arbete som går ut på att förlora arbetsgivarens pengar i diverse pokerturneringar.

Ute i den verkliga världen så hade ingen tyckt synd om målvakten utan uppmanat honom att besöka närmaste arbetsförmedling, men på PS där målvakten är något av en påve för alla pokerpappskallar fick han givetvis alla sympatier.
För det är ju trots allt så att är man en självutnämnd pokerproffs så ska man förstås aldrig behöva söka ett vanligt arbete, pokerproffs är man ju givetvis på livstid.
Alla som tycker annorlunda är bara bittra, avundsjuka, internettroll osv osv...

Nej era pappskallar, vakna och inse att de flesta sk pokerproffs är inget annat än diverse halvkändisar och avdankade idrottsmän som utan sponsring knappt skulle ha färdpengar till casinot och än mindre ha råd med buy-in i de flesta större turneringar.
Vem står för notan? Spelbolagen säger ni?
Fel igen, det är inte spelbolagen som står för notan utan alla ni som spelar hos dessa spelbolag.

Jag vill inte bidra till att skicka Brolin till diverse pokerturneringar, därför så spelar jag inte på Nordicbet.
Jag vill inte bidra till att skicka en annan avdankad bollsparkare, nämligen Eskilsson, därför spelar jag inte på Expekt.
Ej heller vill jag skicka Glimne hit och dit, därför har jag slutat spela på Unibet. Sen kan de skicka hur många jäkla pokerskolor eller pokerset som helst.
Sist men inte minst, jag skulle aldrig drömma om att skicka någon lögnaktig trollkarl ens till närmaste gatukök.
Därför kommer jag aldrig att spela en enda hand på luftaktiesiten, hur mycket än luftaktierna värderas till...

Elvis the moron...

Nej jag syftar givetvis inte på Elvis Presley utan på ett pucko som kallar sig Elvis och som skickade mig en kommentar igår.
Det var en illa stavat och ännu sämre formulerad kommentar om det gamla vanliga bullshitet att jag saknar ett liv, att jag är en idiot plus påhopp på personer som har kommenterat mina bloggar nämligen LappRoffe och JoeBravoe.
Idioten återkom idag, fast denna gången så stavade han och formulerade sig lite bättre...

Hur som helst, pappskallen tyckte att jag var feg som tog bort hans kommentar speciellt som jag ju har anklagat PS för censur och nu ägnar jag mig enligt pappskallen åt samma sak.
Well min kära pappskalle, visst är jag emot censur när det gäller åsikter. Men totalt hjärndöda personangrepp ska censureras, både här och på andra ställen.
De som har följt mig vet att jag aldrig ägnat mig åt hjärndöda personangrepp, bara försvarat mig mot de.

Ända sen jag gjorde entré på PS så har jag fått höra såväl det ena såväl det andra från diverse pappskallar.
Mest har det gapats att jag saknar ett liv och vill ha uppmärksamhet.
Vad är det för uppmärksamhet jag påstås vilja ha? Jag har varit anonym från dag ett, till skillnad från alla dessa mediakåta sk pokerproffs som inget hellre vill än att få uppmärksamhet kring sin person.
Eller alla dessa bloggare som mer än gärna berättar allt om sitt liv med foto och allt.
För att inte tala om alla de som ställer korkade frågor om t. ex Las Vegas när deras enda syfte är att skryta om att de ska resa dit...

Vad är det för liv jag påstås sakna då? Det var inte jag som satt dygnet runt på PS, det gjorde/gör andra. Sanningen är den att jag var på PS betydligt mindre än de flesta andra, men när jag väl skrev något så skapade det mycket mer uppmärksamhet eftersom jag genast blev attackerad av diverse idioter.

Har jag inget liv för att jag inte kan släppa att jag blev bannad från ett sketet community?
Nä era morons, det är inte att jag blev bannad som har gjort mig förbannad. Det är lögnerna efteråt från trollkarlen och lokalkändisen som har gjort mig förbannad.
Dessa giriga typer ska inte kunna tro att de kan vräka ur sig vilka lögner som helst och komma undan med det.

Ända tills sista luftaktien är begravd så tänker jag fortsätta berätta sanningen för folk, sen får du Elvis och dina pappskallevänner tro vad fan ni vill...

5050poker? Nej tack...

Även om jag inte visste det jag vet om ägarna bakom 5050poker så skulle jag aldrig få för mig att spela där och uppriktigt sagt så förstår jag inte hur någon som har någonting innanför pannbenet ens kan överväga att spela på 5050? Av alla alternativ ute på marknaden så är 5050poker det absolut sämsta...

För det första så betalar du fem procent i rake, dubbelt så mycket som hos Svenska spel. För varje hundring som du vinner så tar 5050poker 2.50kr mer från dig. Det låter kanske inte så mycket men i det långa loppet så blir det ju en jäkla massa pengar. Vinner du t. ex hundra tusen brutto per månad så handlar det alltså om 2500kr som du förlorar, och utslaget på ett helt år så handlar det om 30000kr.

Men inte nog med det, du blir blåst även på andra sätt. Eftersom man spelar för Euro på 5050 så måste du alltså växla från kronor till Euro för att kunna spela, och sen när du vill ta ut pengar så måste du växla tillbaka till kronor.
Tro dock inte att du får samma kurs som när du växlar in, när du ska växla ut så har några procent försvunnit till något företag som heter Webdollar.
5050 eller Webbdollar spelar ingen roll egentligen, det enda som spelar roll är att du blir blåst...

Men jag får aktier hos de ju mer jag spelar säger du kanske? Tänk efter, hur mycket är dessa aktier värda? Just det, noll kronor...
Hur mycket kan de tänkas bli värda? Tänk efter igen, hur mycket kan ett företag utan en egen klient och med kunder mestadels från ett hopplöst community vara värd?
Några ruttna päron möjligtvis...

Antikrist, bästa bloggaren på nätet...

Eftersom jag är mycket politiskt intresserad så följer jag valet i USA med stort intresse. Som bekant så pågår det primärval lite här och var, och alla stora kanaler hårdbevakar.
Jag tittar mest på CNN där en skäggig gubbe vid namn Wolf (fint namn förresten) Blitzer leder ett program som heter Situation room.
Hur som helst, det som är mest fascinerande är inte själva valresultaten utan alla gånger som Blitzer säger att hans panel av experter är "Best political team on television".
Han nämner det ungefär lika ofta som 5050 dyker upp på PS, då kan ni själva förstå att det är jäkligt ofta...

Jag undrar följande? Best political team on television enligt vem? Har de fått någon utmärkelse? Inte vad jag vet, och även om de hade fått det så är det ju löjligt att de tjatar om det typ sex-sju gånger per timme.
Men ingenting förvånar mig när det gäller självgodheten hos dessa jänkare, nu har dessutom Foxnews kontrat med att kalla sitt team för "Best political team EVER on television"
Ever? Jo jag tackar jag...

Stay tuned gott folk, ni läser den bästa bloggaren på nätet. Hädanefter ska jag i bästa amerikansk anda skryta om det i var och varannan mening.
Hehe nädå jag skojar bara, förresten så tycker jag att jag är långt ifrån den bäste bloggaren på nätet. Den titeln går utan tvivel till LappRoffe, det tycker de allra flesta utom pappskallarna på PS som hellre röstade fram miss Mjau.
Beyond belief...

Nog är det 5050 allright...

Jaha gott folk, tittar man på PS idag så handlar fem av de senaste tio ämnerna på forumet om 5050poker.
Girigheten är sån att man orkar inte ens vara diskreta utan man öser på för fulla muggar.
And why not, majoriteten av alla pappskallar där tror ju fortfarande att lokalkändisen är en mysgubbe och trollkarlen och självutnämnda pokerproffset ena riktiga hedersknyfflar.
Vi som däremot vet bättre skrattar gott åt hela spektaklet...

Skrattretande...

Det har ånyo skapats en diskussion om mig och LappRoffe på PS och på nytt så får vi höra samma skitsnack av herr lokalkändis och hans anhängare.
Än en gång så framställer sig lokalkändisen som nån slags Guds gåva till pokerspelarna och hävdar att jag och Lappen endast ville förstöra hans kära community som han givetvis har endast för att medlemmar ska kunna stötta varandra och glädjas åt varandras framgångar. Skrattretande...

Det som dock får mig att skratta mest är påståendet att de knappt lägger ner någon tid på oss eller i varje fall inte en bråkdel så mycket tid som de tror att vi ägnar åt de.
Well, det är inte jag och Lappen som sitter dygnet runt och övervakar IP-nr.
Det är inte jag och Lappen som sprider lögner till höger och vänster.
Och mest glädjande, det är inte jag och Lappen som är ekonomiskt beroende av ett hopplöst projekt som deras luftaktiesite är.

Gott folk, allt det här handlar om pengar. Tro inget annat. För ledartrojkan bestående av en fd programledare som numera aldrig får några jobb, en självutnämnd pokerproffs som aldrig tycks ha åstadkommit ett skit och för en lokal trollkarl som ingen har hört talas om utanför Göteborg så står mycket på spel.
Därför så drar man sig heller inte för något, såsom att banna obekväma personer och sen dessutom sprida lögner om varför de blev avstängda.
Förresten så är det inte bara jag och Lappen som har åkt ut, jag har sett andra bli bannade där blotta misstanken att det kunde vara jag räckte för att bli bannad.

Ett community där man hjälper och stöttar varandra? Vilket jäkla bullshit...

Innan motorsågen åker fram...

Innan jag tar fram motorsågen och sågar alla pappskallar som förtjänar det så tänker jag först hylla några personer.
Det är ingen hemlighet att pokervärlden består till en mycket stor del av diverse sorgligt folk vars intelligens lämnar en del i övrigt att önska. Men det finns trots allt undantag, personer som vågar opponera sig och inte låter sig imponeras av målvakter (förlåt självutnämnda pokerproffs) eller fd programledare på tv...

En av dessa personer är förstås min gamle vapenbroder LappRoffe, vars alster har förgyllt min tillvaro i snart två års tid. Vilken forumägare som helst borde gnugga händerna i förtjusning över att ha LappRoffe i sitt "stall", men i den genomruttna pokervärlden så är Roffe persona non grata på flera ställen. Skrämmande...

Andra som jag vill nämna är JoeBravoe som gjorde starkt intryck på mig när han först klädde av den sk målvakten fullständigt och sen bad få lämna lokalkändisens kära community.
JohnGalt gav mig ett gott skratt när han också bad lokalkändisen att ta bort honom från communityt.
Vidare vill jag hylla action och alla andra som har genomskådat vad lokalkändisens, självutnämnda pokerproffset och trollkarlens forum går för...

Antikrist 2.0

Alla er stora favorit antikrist is back...
Här ska i vanlig ordning alla dumheter inom pokern lyftas fram och alla lögnaktiga och profithungriga lokalkändisar och trollkarlar bekämpas.

Välkomna till min blogg:-)

RSS 2.0