Målvaktsproblem...

Som de flesta här nog känner till så har allas vår favoritmålvakt flera gånger bölat ut offentligt över den där kvällen i Las Vegas när han tydligen enligt egen utsago losade en miljon dollar eller hur mycket det nu var på Black Jack.
Det är väl sånt som kallas för easy come easy go antar jag...

Hur som helst, efter det så har vår käre målvakt ägnat sig åt att öppet tigga pengar på PS, provat lyckan som målvakt och nu senast kastat dynga på sin senaste arbetsgivare som tydligen enligt målvakten inte hade betalt honom tillräckligt för hans ovärderliga arbete som går ut på att förlora arbetsgivarens pengar i diverse pokerturneringar.

Ute i den verkliga världen så hade ingen tyckt synd om målvakten utan uppmanat honom att besöka närmaste arbetsförmedling, men på PS där målvakten är något av en påve för alla pokerpappskallar fick han givetvis alla sympatier.
För det är ju trots allt så att är man en självutnämnd pokerproffs så ska man förstås aldrig behöva söka ett vanligt arbete, pokerproffs är man ju givetvis på livstid.
Alla som tycker annorlunda är bara bittra, avundsjuka, internettroll osv osv...

Nej era pappskallar, vakna och inse att de flesta sk pokerproffs är inget annat än diverse halvkändisar och avdankade idrottsmän som utan sponsring knappt skulle ha färdpengar till casinot och än mindre ha råd med buy-in i de flesta större turneringar.
Vem står för notan? Spelbolagen säger ni?
Fel igen, det är inte spelbolagen som står för notan utan alla ni som spelar hos dessa spelbolag.

Jag vill inte bidra till att skicka Brolin till diverse pokerturneringar, därför så spelar jag inte på Nordicbet.
Jag vill inte bidra till att skicka en annan avdankad bollsparkare, nämligen Eskilsson, därför spelar jag inte på Expekt.
Ej heller vill jag skicka Glimne hit och dit, därför har jag slutat spela på Unibet. Sen kan de skicka hur många jäkla pokerskolor eller pokerset som helst.
Sist men inte minst, jag skulle aldrig drömma om att skicka någon lögnaktig trollkarl ens till närmaste gatukök.
Därför kommer jag aldrig att spela en enda hand på luftaktiesiten, hur mycket än luftaktierna värderas till...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0