Undanröjande av bevis...

Efter att jag hade fått en fråga på www.pokerfiskar.se så ville jag posta en länk till en tråd på Prosharks.
Tråden hette "Namninsamling för antikrist" och det var också i den som Odelberg kom med sin lögn om att jag hade skickat kränkande mail till ledningen.
Men ser man på, den tråden är borta. I varje fall så kan inte jag hitta den, om någon av er hittar den så får ni gärna upplysa mig om det ifall mina ögon sviker mig.
Inte bara den tråden är borta utan även tråden som handlar om själva avstängningen.

Varför tar man bort dessa trådar? Kan det verkligen vara av något annat skäl än att man vill undanröja trollkarlens lögn?
I don´t think so...

Ännu en gång visar ledningen att man gör vad som helst för att dölja sina snedsteg.
Man sprider lögner om fd medlemmar, man förföljer fd medlemmar och försöker hindra de från att skriva om vad som har hänt och nu så plockar man också bort trådar som är obekväma för de.

Ni pappskallar som fortfarande finns kvar på PS och slickar ledningens röv borde verkligen skämmas.
Skitsamma vad ni tycker om mig, glöm mig och tänk lite på hur era idoler har agerat.
Inte bara agerat förresten, utan hur de agerar för ingenting har ändrats egentligen.
Så länge som lögnerna och falskspelet fortgår, så länge tänker antikrist skriva om det.
Sen får fjäskarna med bruntungan i spetsen tycka precis vad fan de vill...


Vem blir nästa avhoppare...?

Man kan lugnt påstå att avhoppen duggar tätt på Sveriges självutnämnda personligaste pokercommunity.
Först var det bomanski, sen KajKahlua och nu senast min favorit Fivver har valt att hoppa av.
Plus förstås alla de som inte orkar krusa Geigert att han ska ta bort deras profil...

Vem kommer att lämna skutan näst? 

Favorit - Valterego

Valterego har ju redan slutat blogga på PS och minskat även på sin övriga verksamhet där. Nästa naturliga steg borde vara att lämna helt och hållet, men Valter vill hålla sig väl med alla så han fortsätter ett tag till ser det ut som.

Outsider - Geigert

Kan tyckas vara en högoddsare men jag skulle faktiskt inte bli helt överraskad om så skedde. I hans PM till mig under min tid på PS så antydde han att han kanske skulle lämna en vacker dag eftersom han kände sig less på alla bråk och konflikter.
Det var förvisso ett tag sedan, men nog tror jag att han fortfarande känner sig lite less och dessutom skamsen efter alla lögner i samband med min och Roffes avstängningar.
Får han bara ett nytt vettigt erbjudande om att vara programledare för ett större program på tv så...

Högoddsare - Målvakten

Eftersom karln förmodligen aldrig kommer att ha ett vanligt hederligt jobb så kommer han alltid att behöva ha en plats där han fritt får marknadsföra sig själv och sina hopplösa projekt.
På Prosharks får han inte bara agera fritt, han får oftast dessutom applåder från pappskallarna oavsett vilka dumheter han än spottar ur sig...

Tidernas skräll - Theadmin

Som en uppretad pittbull så sätter bruntungan gärna sina tänder i alla de som vågar ifrågasätta hans husse.
Nej, han följer nog hellre skutan till botten än hoppar av...


Märkligt, märkligare och märkligast...

Jaha gott folk, då var aprils dragning i 5050 LOTTO klar. Märkligt nog så tog samme snubbe hand om såväl första som tredjepriset. Har ni någonsin sett ett lotteri där en och samma person tar två av de tre främsta vinsterna?
Jag har inte det i varje fall, men på 5050 tycks allt vara möjligt...
Som jag ser det så finns det bara två alternativ, antingen är lottningen minst sagt fixad så att "en i gänget" vinner eller också så har man så få spelare på siten att man inte ens lyckas få ihop tio olika vinnare.

En annan märklig sak är att trollkarlen skapade en tråd där han uppmanar folk att berätta hur mycket pengar som Grebban är skyldig de. Ungefär som om han hade nån slags avsikt att hjälpa de drabbade...
Han har hållit käft i frågan i drygt ett år och aldrig lyft ett endaste finger för att hjälpa någon, ändå så inbillar sig vissa godtrogna dårar att det är just det som är trollkarlens avsikt nu. Fivver skriver...

"Eftersom trådskaparen är Stefan Odelberg vår personliga trollkarl så tycker jag att vi kan visa lite förtroende för honom. Han är ju dessutom en av skaparna av ProSharks och hans enda baktanke är väl för att gagn oss."

Haha yeah right, trollkarlens enda baktanke är givetvis av gagn för Prosharks medlemmar...
Hur jäkla dum och naiv får man egentligen lov att vara...?

Allra märkligast är nog ändå det här med deras "Gathering", det andra i sitt slag dessutom.
Inte så mycket att de arrangerar det eftersom det handlar om att marknadsföra 5050 och inget annat och det gör man genom att skapa en falsk gemenskapskänsla.
Nej, märkligast är att folk kommer. Speciellt de som bor en bit bort från Göteborg.
Varför i hela fridens namn ska man offra både tid och pengar för att dricka några bärs med några man inte känner eller har träffat tidigare?
Svaret är nog kändiskåthet, folk blir helt enkelt lite upphetsade att få träffa och umgås lite med en halvkändis som Geigert trots allt ju är.
Sorgligt men sant...

I händelse av krig...

Låt mig först klargöra att jag gör ingen skillnad på folk. Svarta eller vita, kristna, judar eller muslimer, hetero eller homo, jag hatar alla precis lika mycket...:-)

Jag har heller ingen egentlig åsikt i flyktningsdebatten, jag är varken för fler eller färre flyktningar.
Däremot så är jag aningen förbryllad över mottagandet som flyktningarna får.
De sk ekonomiska flyktningarna ( i varje fall de man misstänker komma hit av ekonomiska skäl) möts oftast av förakt, medans de som flyr undan krig och andra konflikter möts oftast av både empati och förståelse.
Inget konstigt med det kan man tycka, men...

Låt oss vända på steken och säg att Sverige skulle bli angripet och hamna i krig. Vad skulle vi då vilja att våra landsmän gjorde? Stanna kvar i landet och kämpa för friheten eller ta sitt pack och fly undan kriget och bosätta sig någonstans och låta oss andra strida för landet?

Eftersom vi inte tycks ha några moraliska aspekter på att ta emot krigsflyktningar, så borde vi rimligtvis inte heller ha några moraliska aspekter på de här i landet som inte vill göra sin värnplikt eller annan insats för landet.
Nu är det i och för sig lite si och så med värnplikten, men på min tid så åkte så gott som alla som inte ville göra den i finkan.
Samtidigt som man skickade sina egna medborgare som inte ville göra sin "plikt" i fängelse, så tog man med öppna armar emot "pliktbrytare" från andra länder.
Var finns logiken i det?

Nej, lägg ner värnplikten och inför den helt på frivillig basis. De som inte vill göra den ska istället utbildas i hur man bäst flyr landet i händelse av krig...

RSS 2.0