Nätpokerns framtid...

Gott folk,  nätpokern är tydlligen i farozonen. Orsaken är enligt den självutnämnde profeten Ola Brandborn att det sitter för många proffs vid borden och fiskar sönder borden.

Allvarligt talat så slutar jag aldrig att förvånas över vissa pappskallars övertro på sin egen förmåga.
Vilka proffs är det som Brandborn syftar på förresten? Syftar han på proffs typ målvakten? Vad jag vet så ägnar sig målvakten hellre åt att öppet tigga pengar och åt finska skumraskaffärer än att sitta och fiska sönder något bord.
Eller syftar han på alla självutnämnda proffs som påstår sig tjäna så och så mycket pengar på sin poker och sen skiter i brallan av upphetsning när det vankas någon frirulle någonstans...

Min åsikt är också att nätpokern kommer att minska, men inte fan är det för att det sitter så många proffs och fiskar sönder borden utan helt enkelt för att folk kommer att inse att det inte alls är så jäkla lätt att vinna. Fler och fler kommer att upptäcka att slumpen spelar en mycket större roll och att man faktiskt kan förlora trots att man spelar jättebra.
Folk med lite intelligens kommer inse att det är betydligt roligare och mer givande att ägna sig åt något som garanterat ger de belöning för väl utfört arbete istället för att sitta där som en idiot och hoppas att rätt kort dimper ner på rivern.

Kvar kommer det att finnas alla de desperata människor som inte har någon annan utväg till ett bättre liv än pokern, och alla lika desperata entreprenörer som uppenbart inte kan göra något bättre här i livet än att locka dumskallar med luftaktier och annat trams...


Kommentarer
Postat av: Greger A

Tror nog att du får läsa inlägget lite noggrannare... Ola skrev ju precis det du också säger, att folk kommer tycka att "poker är inte kul längre", att det finns betydligt roligare och mer givande saker, än att sitta och multitabla som en idiot och leva på rakeback. (Fast läste du inlägget på sharks (en kopia från PF) så är det ju taget ur sitt sammanhang, då är du förlåten).

Humor också att du apar efter Norinder (angående orakel/profet), när Ola är en av de få skribenter som delar din syn på de så kallade pokerproffsen. Trodde du hade lite mer "bordsnärvaro" än så.

2008-03-25 @ 23:18:53
Postat av: antikrist

Jag läste bara inlägget på PS. När det gäller min "bordsnärvaro" så kan det kanske stämma eftersom jag har varken tid eller lust att läsa allt vad pokernördarna skriver...

2008-03-25 @ 23:45:34
URL: http://www.antikrist.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0