Anonym köpare? Yeah right...

Då och då med jämna mellanrum så poppar det upp någon som vill sälja sina luftaktier i 5050. Fram tills nu har dock intresset för att köpa varit minst sagt svalt, vilket förstås inte är någon vidare reklam för luftaktiesiten.
Så vad händer? Jo plötsligt så finns det en "anonym" köpare som påstås vilja betala 80 Euro för 19.100  aktier.
Denne "anonyme" köpare ska trollkarlen av alla människor gå i borgen för.

Allvarligt talat, man har ju hört om anonyma köpare när det  t. ex gäller svindyra konstverk och liknande.
Men luftaktier? För ynka 80 Euro dessutom? För den struntsumman så tar man sig alltså tid att kontakta trollkarlen som får agera mellanhand, och givetvis så är trollkarlen vänligheten själv och hjälper mer än gärna till...?

Är inte det lite väl uppenbart att denne "anonyme" köpare är trollkarlen himself? För att höja moralen hos alla nuvarande luftaktieägare så att de känner att alla deras luftaktier faktiskt är värda någonting och för att locka nya kunder.
Well, döm själva...

Kommentarer
Postat av: Roffe

Ha ha, jag läste det där själv också. Ja jävlar, ibland är den där sidan en riktig humörhöjare.

"Ja, vi har hittat en intressent för just den här affären. Med tanke på ärendets känslighet, önskar köparen dock att förbli anonym. Som representant för företaget som aktierna handlar om, går jag dock i god för köparen. Kan vi mötas halvvägs på bron till Hissingen? I vår portfölj finns nästan tusen spänn och i er ett gäng aktier. Deal? Men håll tyst om det här nu, för det handlar om stora grejer vettu..."

Så hade det varit ännu roligare.

2008-03-08 @ 16:59:49
Postat av: antikrist

Roligast är nog ändå kommentaren från AxA...

#12 | Mar 08 2008 15:42 | AxA
#8 om det är någon av ägarna som anonymt är intresserad så tyder det ju på att det ser mycket bra ut för bolaget. Varför skulle han köpa aktier som han själv vet är värdelösa? Det är ju pengar i sjön.

Snacka om att inte kunna förstå saker i ett större sammanhang, men han är säkert en vinnande pokerspelare han också förstås...

2008-03-08 @ 17:42:35
URL: http://www.antikrist.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0