Sexköpslagen...

Jag har alltid undrat hur det kan komma sig att vi har det såpass bra i Sverige som vi ändå har det trots att vi styrs av dessa idioter som kallar sig för politiker.
Ett exempel på deras idioti är den sk sexköpslagen där det som bekant är olagligt att köpa sexuella tjänster men inte att sälja de.
Det i sig självt är så jäkla urbota korkat att man tar sig för pannan, men nu vill idioterna dessutom höja straffskalan.
Minst ett års fängelse är lämpligt tycker fd Jämställdhetsombudsmannen Claes Borgström och justitieministern Ask har meddelat att det är dags för en översyn av sexköpslagen vilket kan bara tolkas som en skärpt straffskala är på väg.
Självt tycker jag att minst fem års fängelse är lämpligt för sådana korkade förslag...

Om två vuxna människor kommer överrens om någonting så ska enligt min åsikt politiker skita i det.
Det där snacket om att kvinnorna blir utnyttjade är ju bara rent bullshit, de flesta gör detta helt frivilligt. I varje fall lika "frivilligt" som folk tar sk vanliga jobb. För vem blir inte utnyttjad i dagens samhällle egentligen?
Om man inte är ett sk pokerproffs och får pröjs för att fjanta omkring med solglasögon inomhus så påstås man ju vara tvungen att stå till arbetsmarknadens förfogande för att ha rätt till diverse ersättningar.
Man ska alltså kunna tvingas till att ta vilket jäkla skitjobb som helst, alltså även såna som sliter hårt på ens kropp eller psyke.
Hur många totalt utslitna stackare har vi i vårt land egentligen? Blev de utslitna frivilligt eller var de helt enkelt tvungna att försörja sig?
Alla människor som är fattiga och tvingas till att ta vilket arbete som helst blir utnyttjade, så enkelt är det bara.

Sen har vi det här med straffskalan. Om man misshandlar någon så kommer man oftast undan med typ en månad i finkan, men man ska alltså få minst ett år om man köper sex?
Nej detta är ännu ett exempel på vilka jäkla idioter vi har som politiker.
Till sist för er som ev undrar, nej jag köper inte sex. Men jag avskyr alla jäkla hycklande moralister och jag tror även på att man själv ska ha rätten att bestämma över sin egen kropp...


Kommentarer
Postat av: Greger

Sexköpslagen har alltid "intresserat" mig. Vet du om att det i förarbetena står att lagen ej ska vara tillämplig på "äktenskapsliknande förhållanden"? Lagstiftaren kom nämligen på att denna politikerlag (ja den är påtvingad oss från politikerhåll) i princip skulle kriminalisera äktenskapet, om inte det gjordes undantag för det! Det är ju nämligen så att det är väldigt sällan som två helt jämlika (ekonomiskt) partners flyttar ihop, mycket ofta står den ena i beroendeställning till den andra på ett eller annat sätt, inte minst ekonomiskt...

Man tar sig för pannan!

2008-04-11 @ 11:29:56
Postat av: Roffe

Som jag kommenterade på ett annat ställe:
När politikerna själva nyttjar bordeller så mörkläggs detta i decennier.

2008-04-11 @ 15:46:34
URL: http://lapproffe.blogg.se
Postat av: Anonym

Du har alldeles rätt Anti. Men det är tydligen lika farligt att försvara prostition som att angripa pokermaffian. Isabella Lund har skrivit en suverän blogg om hennes erfarenheter som hora och belv 2007 utsedd som årets bloggare. Hennes blogg på DN blev naturligtvis avstängd efter politiska påtryckningar. Nu har dessutom en galen kvinna vid namn Johanna Parikka Altenstedt hotat att gå ut med Isabellas riktiga namn i massmedia efter att ha hos hennes senast webbhotell fått ut uppgifter som avslöjade vem hon var. Fortsätt att granska skiten Anti. http://sensuellqkonsult.wordpress.com/2007/09/23/tack-och-adjo/

http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=309276

2008-04-11 @ 22:11:41
Postat av: -

Är de prostituerade av fri vilja så fine, då håller jag med dig - det är deras ensak och de får göra som de vill. Alla som säljer sex är inte offer.

Men nu är ju problemet att de flesta tjejer inte är det. De är människor från bland andra Estland, Lettland, Litauen och Ryssland som kommer från usla förhållanden och som luras av hallickar till Sverige med löften om bättre levnadsstandard och så blir de horor som tvingas till sex, slagna av sina hallickar och förnedrade. Inte så mycket fritt val där inte.

2009-02-01 @ 10:46:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0