Pappskallar på alla fronter...

Först vill jag understryka att alla som spelar poker inte är pappskallar, men majoriteten är faktiskt det.
På alla fronter dessutom...

Ta själva valet av var man ska spela. Vi har ett statligt alternativt med sin låga rake, nåväl åtminstone lägre rake eftersom jag anser att även 2.5% av potten är alldelles för mycket. Vi har flera privata alternativ som erbjuder diverse bonusar eller rakeback, och ändå så väljer en del att spela på en site där man inte får ett jäkla skit förutom en massa luftaktier som i bästa fall kanske blir värda några ören i en avlägsen framtid.
Jag tror inte ett dyft på någon börsintroduktion nästa år, men även om jag skulle ha fel och miraklet skulle inträffa så finns det inte en chans i hela världen att värdet på ens aktier motsvarar det belopp som man under två år har förlorat på att avstå från lägre rake eller bonusar/rakeback.
Det finns uppriktigt sagt ingen ursäkt för att spela på 5050, utan det handlar om ren och skär dumhet...

Ett annat tecken på dumhet är vad som sägs på olika pokerforum i allmänhet och PS i synnerhet.
Ta bara senaste exemplet att lokalkändisen är månadens gäst på Svenska spel. Inte en jäkel vågar kritisera eller ens ifrågasätta hur lokalkändisen kan ställa upp för monopolet när han ju är emot den så mycket.
Men värsta exemplet är ju förstås när målvakten sålde andelar i sig själv för att komma till WSOP.
Var som helst i övrigt så hade han blivit förlöjligad men på PS fick han de flestas applåder och lyckönskningar, sanslöst...

Men det bästa exemplet på alla pappskallar inom pokern hittar vi förstås runt spelborden. Man upphör aldrig att förvånas hur urbota korkade en del är. Roligast är alla de som höjer på sina två höga kort preflop och sen fortsätter höja fast de inte träffar ett jäkla skit.
Ska man ändå höja så ska man göra det ordentligt så att bara en eller max två motspelare synar, men de flesta pappskallar höjer typ 3ggr BB och får syn av fyra-fem motståndare. Inget högt kort kommer på floppen men givetvis fortsätter pappskallarna att höja, och inte ens när de får en reraise mot sig förmår de att släppa sina kära A-K eller A-Q.
Jag trodde faktiskt att folk skulle bli bättre och bättre med tiden men icke så, pappskallar kan tydligen inte lära sig...

Kommentarer
Postat av: Tom

Tycker ditt resonemang är jättekonstigt. Om man lirar på en sajt som delar ut aktier om man lirar mycket så är det värt att betala hög rake + få kass växlingskurs och man får delar i sajten.

Va fan, sajten är ju redan nu värd hur många miljoner som helst. Värdet är säkert på väg upp också, tror där är flera hundra där inne ibland och spelar frirullar. Hur mycket rake tjänar inte sajten på på dom......

Synd dock att där är en massa italienare och lirar frirullarna, fast vi medlemmar/delägare är världens bästa spelare lyckas vi inte slå ut dom soporna pga badbeats och dåliga syner, men ändå...

By the way, MOOOOOOHAAAAAA

2008-04-04 @ 19:56:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0