Målvaktsanalys...

Nej denna blogg ska inte handla om huruvida Isaksson bör vara förstemålvakt i landslaget trots att han inte får spela i Manchester City, utan det ska förstås handla om allas vår favoritmålvakt.
Ja ni vet nog alla vem jag menar...:-)

Som bekant så har målvakten efter en tids frånvaro åter uppenbarat sig på PS och som vanligt så står ryggdunkarna på kö. Målvakten tackar de genom att deklarera att han säkert aldrig kommer att lämna Prosharks.
Och varför skulle han lämna Prosharks egentligen?
Karln utnyttjar ju forumet nästan uteslutande för sina egna pr-syften och inte nog med att såväl ledning som medlemmar accepterar att han gör det ingen annan medlem skulle få göra, de ger honom dessutom applåder och slickar gladeligen hans röv...

Denna gång kom han tillbaka för att lansera sin kommande bok, förra gången för att sätta press på sin sponsor som enligt målvakten inte hade betalt honom tillräckligt och tidigare så har vi ju t. ex sett när målvakten försökte sälja andelar i sig själv för att finansiera hans deltagande i WSOP.
Samma visa nästan varje gång, målvakten promotar sig själv och sina projekt och pappskallarna inbillar sig något helt annat, nämligen att han försöker bidra till communityt...

Intressant också att vår käre målvakt, som ju påstår sig hata Svenska spel mer än någon annan i landet, ändå inte vill helt och hållet utesluta en möjlig anställning av nåt slag hos de.
Knappast någon större överraskning i och för sig då vi har ju lärt oss vid detta laget att viftar man med en sedelbunt framför en pokerentreprenör eller proffs så glömmer de genast alla sina principer och värderingar fortare än någon religiös stolle hinner skrika halleluja...

Slutligen kan jag inte låta bli tycka att det är minst sagt märkligt att målvakten å ena sidan utger sig för att vara en väldigt skicklig livespelare främst på grund av sin förmåga att läsa folk, samtidigt som han å andra sidan hävdar att han är så naiv och godtrogen i övrigt och det är också därför som han har råkat i trubbel så många gånger.
Dessa två egenskaper går helt enkelt inte ihop, och jag har mina misstankar att vår käre målvakt inte alls är så godtrogen och naiv som han låter oss tro.
Godtrogna och naiva är däremot alla hans rövslickare, eller så är de helt enkelt bara korkade...

Kommentarer
Postat av: Berserker

Haha. Gillade din analys av målvaktens förehavanden stämmer nog bra.

2008-04-28 @ 00:59:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0