Idiotin tycks aldrig ta slut...

Som det inte var illa nog att man måste se lokalkändisens nuna varje gång man loggar in på monopolets pokersite (finns det förresten något mer larvigt än en vuxen karl i solglasögon inomhus?) så fick man igår dessutom veta att Margareta Winberg ska bli ny ordförande för Svenska spel.
Hur patetiskt är inte det egentligen när tanten förmodligen kan lika mycket om spel som trollkarlen kan om etik&moral eller vad målvakten kan om money management, dvs NOLL...

Detta är inte heller första gången som tanten får ett uppdrag som hon inte vet ett skvatt om, vi minns ju mycket väl när Göran Persson ville göra sig av med henne så utnämnde han henne till ambassadör i Brasilien trots att hon inte visste ett jäkla skit om vare sig landet eller språket.

Hade tanten varit lite rakryggad så skulle hon förstås vänligt men bestämt tackat nej till jobbet på Svenska spel, men när har någon politiker tackat nej till något välbetalt uppdrag?
Näst efter pokerentreprenörer och näringslivets direktörer så är våra politiker de girigaste som finns.
Sen spelar det ingen roll om de representerar högern eller vänstern, det är samma girigburkar hela bunten som bara vill sko sig själva i första hand.
Ta bara inslaget på Insider på TV3, det som handlade om hur ofta riksdagsmännen sjukanmäler sig. Inte en jäkel hade sjukanmält sig för då skulle de ju förlora pengar på karensdagen.
Värst var Alf Svensson som tydligen inte har haft en enda sjukdag på nästan 30 år eller hur mycket det nu var.

Nej det handlar om samma jäkla pack oavsett partifärg. Vanligt folk ska jagas med blåslampa men själva kan de fuska hur mycket de vill och dessutom belöna varandra med hutlöst välbetalda jobb trots att de inte ens har kompetens för jobbet i fråga...

Kommentarer
Postat av: Greger

Tanten är klockren som hövding för Svenska Spel - jag menar, vem är bättre lämpad att vakta helvetet än djävulen själv?

2008-04-05 @ 14:30:53
Postat av: Roffe

Jag tror gamle antikristen har kalibrerat siktet.
Du prickar nästan bara tior numera.
Håller med om varenda ord.
Måste nog fan skriva en egen text också...

2008-04-05 @ 17:16:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0