Halleluja and God Bless You...

Säga vad man vill om Sverige, men åtminstone på ett sätt tycker jag att vårt land är väldigt bra och det är förstås att här finns det relativt sett få religiösa stollar. De få som ändå finns har som tur är ingen egentlig politisk makt att tala om och de måste nästan smyga med sina åsikter för att överhuvudtaget ha en chans.
Värre är det i USA...

Igår på CNN så sändes ett program som hette "Passionate forum" eller något liknande där först Hillary Clinton och senare Barack Obama fick sitta och berätta om vilken roll Gud har spelat i deras liv och dessutom svara på diverse frågor om religion, tro osv osv.
Vi fick bland annat veta att Clinton ofta känner Guds närvaro när hon är ute och reser och hon fick berätta om vilken psalm i Bibeln som var hennes favorit.
Vad Obama sa vet jag inte för jag orkade inte se på skitet utan stängde av, men jag antar att det var ungefär samma dravel kryddat med några God Bless America på slutet...

Gud hit och Gud dit, men var finns denne Gud egentligen?
Var fanns han under Förintelsen, elfte september eller tsunamikatastrofen bara för att nämna några exempel?
Han tycks ju inte ens ha förmågan att stoppa alla pedofiler utklädda till präster...

Religionen har ställt till så mycket elände genom alla tider att man blir mörkrädd, ändå så fortsätter dumheterna.
Beyond belief...


Kommentarer
Postat av: BenHur

Till råga på allt elände skapade man Antikrist även om det är en dumhet man kan stå ut med ibland..;)

2008-04-15 @ 12:10:57
Postat av: antikrist

Haha ja det har du rätt i Benny, Antikrist är ju också en produkt av tokstollarnas vilda fantasi...

2008-04-15 @ 13:34:30
Postat av: Freddy

håller med till 100 procent! religion är modern tids största skämt.

kolla in zeitgeist movie, jag vet inte om man kan ta den på fullt allvar men jag tror nog mer på det dom lägger fram i den än på någon gud. och kommer vi till helvetet kan vi trösta oss med att det åtminstonde är varmt där.

http://zeitgeistmovie.com

2008-04-15 @ 15:55:13
Postat av: antikrist

Ja du Freddy, om man reser runt lite på vår kära jord så inser man snabbt att många redan nu tyvärr befinner sig i helvetet...

2008-04-15 @ 17:09:50
Postat av: Freddy

Du har så rätt AK, om det nu skulle finnas en gud, vad fan gör detta väsen åt all elände i världen? Nä man får vara glad att man är en synstation som synar ner vår tids största bluff.

Hoppas Lappen inte gråter floder nu över denna blogg och kommentarer. Några fåglar från bibelbältet kvittrade i mitt öra att Roffe är något av en "kristen riddare", "helgon i skinnpaj", "ölkaggejesus" vad det nu innebär...

2008-04-17 @ 09:15:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0